Vrydag 13 Mei 2016

Pers Pasta

... Wyn maak alles lekkerder...

Vir 4-6 mense

Bestandele

  • 400g droĆ« pasta
  • 500g maalvleis
  • 250g gekapte sampioene
  • 1 koppie rooiwyn
  • 1 teelepel roosmaryn
  • sout en peper na smaak

Metode

  1. Maak pasta soos gewoonlik...
  2. Braai die maalvleis tot gaar in bietjie olie met sout en peper na smaak.
  3. Skep die maalvleis uit en braai die sampioene tot gaar.
  4. Voeg die maalvleis weer terug by die sampioene.
  5. Gooi die rooiwyn en roosmaryn by. Meer rooiwyn en roosmaryn maak die vleis ryker en vice versa.
  6. Laat die wyn toe om weg te kook.

Variasies

  • Vervang die maalvleis met steak. Maak dan slegs 'n sous van die sampioene en rooiwyn. Moenie toelaat dat al die sous wegkook nie. Gooi bo-oor die steak.
  • Gebruik blokkies/repies vleis.



Geen opmerkings nie:

Plaas 'n opmerking